ورق فنری بُهلِر
✔ فروش تخصص انواع توری های صنعتی و ورق های پانچ
✔ فروش ویژه انواع مقاطع استیل، فولاد، فسفربرنز، برنج، مس، مس برلیوم
✔ فروش ویژه تسمه های بسته بندی و بست فلزی
✔ توری های استیل و ورق های پانچ شامل:
* توری استیل مش ریز
* توری فولادی، سرندی، ضدسایش
* توری پرسی، جوشی، حصاری، لوزی
* توری پلی استر
* تولید نوارنقاله بامتریال های ( استیل، آهن، گالوانیزه ) در دو نوع زنجیر خور و ساده
* فروش انواع ورق های پانچ و مشبک ( استیل، آهن، گالوانیزه و ... )
* قبول سفارش بافت توری صنعتی
* قبول تولید انواع ورق پانچ ( بنا بر سفارش مشتری محترم )
✔ فروش انواع مقاطع ( ورق، رول، گرد، لوله، چهارگوش، شش پر، تسمه و ... )
* فولاد فنرهای خام و سخت شده، فولاد فنر بنفش
* انواع شیم پلیت (لاتون)
* انواع گریدهای استنلس استیل ( 4841-310-316-304)
* انواع ورق های استیل میرور، خشدار، طرحدار، روکشدار، بگیر، نگیر، نقره ای، طلایی
* انواع مقاطع فسفر برنز، برنج، مس، مس برلیوم و آلومینیوم
✔فروش انواع تسمه های بسته بندی آهن، گالوانیزه، فولادی و زیگنود
خدمات انحصاری ما برای مشتریان محترم
برش رول به رول
برش رول به شیت
ساخت قطعات
وب سایت ما
www.bohler.co
ایمیل:
info@bohler.co
شبکه های اجتماعی
تلگرام
BOHLERCO@
اینستاگرام
BOHLER.CO
فروش ورق فنری بُهلِر
تاریخ به روزرسانی:
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۶
اطلاعات تماس
نام / شرکت: ابولفضل بابانواز
ایمیل:
تلفن: 02166292352 - 09125129388 - 02166292215
شهر:
تهران
آدرس: بازار آهن (شادآباد)
اشتراک گذاری
لینک به این آگهی
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید.
سایت آگهی 360، هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه
راهنمای معامله امن،
آسودهتر معامله کنید.
جدیدترین آگهیهای
صنعت،
لوازم صنعتی
تجهیزات استیل پخت
/
لرستان
/
09902500039
منقل کباب ذغالی دارای هود
منقل زغالی پخت کباب و جوجه با هود مکنده
منقل کباب ذغالی دارای هود جهت پخت کباب و جوجه در ستوران، تالار، کبابی و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد.کباب پز ذغالی
جنس منقل کباب ذغالی دارای هود از ورق ۱ میل آهن و پایه ها پروفیل آهن می باشد.
جنس هود از ورق گالوانیزه کار میشود و کار انتقال دود را به بالا انجام می دهد.
در قسمت دیواره های کباب پز زغالی سوراخ هایی وجو
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
آذربایجان غربی
/
09902500039
اجاق گاز صنعتی زمینی ۴ شعله ساده و کوره دار
اجاق پلوپز آهنی ۴ شعله زمینی ساده و اجاق پلوپز ۴ شعله کوره دار آهنی جهت پخت غذا در رستوران، فست فود ،کترینگ،تهیه غذا ،تالار ، هیئت های مذهبی مورد استفاده قرار میگیرد.
اجاق پلوپز آهنی ۴ شعله زمینی از جنس پروفیل آهن ۴۰*۴۰ به ضخامت ۱/۵ میل ساخته مشود.
شاخک های اجاق پلوپز آهنی ۴ شعله زمینی از پروفیل آهن ۵۰*۵۰ ساخته میشود.
اجاق پلوپز آهنی ۴ شعله ز
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
شرکت استیل پخت
/
اصفهان
/
09902500039
کانتر گرم دو لگن
تاپینگ گرم برقی و گازی
وارمر گرم ۲ لگن ، گرمکن غذا دو لگن يا تاپینگ گرم ۲ لگن جزء تجهيزات نگهداري غذا در آشپزخانه صنعتي مي باشد .
همچنین تاپينگ گرم يا انواع کانتر گرم برقی و گازی در خط سلف سرويس جهت سرو غذا استفاده مي شود .
گرمکن غذا دو لگن داراي ۲ لگن بن ماري ۱/۱ مي باشد که مواد غذايي داخل آن نگهداري مي شود.
کانتر گرم ساده دو لگن کابین دار برقی داراي يک لگن ۷۶ سانتي
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
قزوین
/
09902500039
سرخ کن دولگن ایستاده صنعتی
سرخ کن دو لگنه گازی پایه دار صنعتی
سرخکن دو لگنه گازی پایه دار جهت سرخ کردن سیب زمینی ، فلافل ، پیاز ، مرغ ، سمبوسه و … در رستوران ، فست فود ،کافی شاپ و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین سرخ کن دو لگن دارای دو عدد لگن بن ماری استیل در ابعاد ۵۵*۳۳-۲۶*۳۳-۱۷*۳۳ می باشد.
زیرا هر کدام از لگن ها دارای توری جداگانه جهت سهولت کار در سرخ کردن مواد غذایی می باشند
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
گلستان
/
09902500039
کانتر قاشق و چنگال جزء تجهیزات رستوران در خط سلف سرویس مورد استفاده قرار میگیرد . کانتر قاشق چنگال – کانتر چنگال – جای قاشق و چنگال
برای کانتر قاشق و چنگال در قسمت پایین کابینتی تعبیه شده برای نگهداری ظروف و قسمت بالای آن برای نگهداری قاشق و چنگال مورد استفاده قرار میگیرد .
جنس کانتر قاشق و چنگال از ورق استیل می باشد .
ابعاد کانتر قاشق و چنگال ۱۲۰*۸۰*۸۰ می باشد .که بنا به سفارش مشتری قابل
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
قزوین
/
09120808613
اجاق پلوپز آهنی سه شعله زمینی
گاز زمینی ۳ شعله رستورانی
اجاق پلوپز زمینی آهنی ۳ شعله ساده و اجاق زمینی ۳ شعله کوره دار آهنی جهت پخت غذا در رستوران، فست فود ،کترینگ،تهیه غذا ،تالار ، هیئت های مذهبی مورد استفاده قرار میگیرد.
اجاق پلوپز زمینی آهنی از جنس پروفیل آهن ۴۰*۴۰ به ضخامت ۱ میل و ۱/۵ میل تولید مشود.
شاخک های اجاق پلوپز ۳ شعله آهنی از پروفیل آهن ۴۰*۴۰ و ۵۰*۵۰ طراحی میشود.
اجاق پلو
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
گیلان
/
09902500039
تاپینگ ساده سلف سرویس
میز استیل لگن دار جزء تجهیزات آماده سازی آشپزخانه های صنعتی رستوران – فست فود – کافی شاپ – قصابی – قنادی و … مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین میز استیل لگن دار در ابعاد مختلفی تولید می شود. ابعاد استاندارد تاپینگ ساده طول ۱ متر – ۱۲۰ – ۱۵۰ – ۱۹۰ سانت و عرض ۶۵ – ارتفاع ۹۰ می باشد.
زیرا لگن های تاپینگ ساده به صورت استاندارد ۶ – ۸ – ۱۰ لگن می باشد این تعداد براساس سفار
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
هرمزگان
/
09902500039
سرخ کن تک لگن صنعتی
اجاق سرخ کن صنعتی رومیزی و ایستاده
سرخ کن تک لگن صنعتی رومیزی و ایستاده جهت سرخ کردن سیب زمینی ، فلافل ، پیاز ، مرغ ، سمبوسه و … در رستوران ، فست فود ،کافی شاپ و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
سرخکن تک لگنه دارای یک عدد لگن بن ماری استیل در ابعاد ۵۵*۳۳-۲۶*۳۳-۱۷*۳۳ می باشد.
همچنین سرخکن به دو صورت رومیزی و ایستاده ساخته می شود.
سرخکن صنعتی رومیزی با لگن ۲۶*۳۳ اب
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
تجهیزات استیل پخت
/
زنجان
/
09902500039
اجاق ترکیبی فست فود
در فست فود ها ، ساندویچی ها و فلافلی ها از فرساندویچی دو سنگ بزرگ به منظور پخت انواع همبرگر ، لقمه ، گریل گوشت و سرخ کردن انواع مواد غذای از قبیل سیب زمینی ، فلافل و سمبوسه و پخت پیتزا استفاده می شود.
جنس استفاده شده برای فر ساندویچ دو سنگ از ورق استیل نوع نگیر و بگیر با ضخامت بالا به منظور مقاومت در برابر آب و پوسیدگی در برابر گرمای بالای فر ساخته می شود.
شاسی کشی د
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸
استیل پخت
/
ایلام
/
09902500039
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ
یخچال تاپینگ شش لگن فست فود
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ برای سرد نگه داشتن سالاد و مواد غذایی در داخل لگن های قرار داده شده در رویه تاپینگ مورد استفاده قرار می گیرد .
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ یا سالاد بار که به صورت تاپینگ زیر یخچالی و تاپینگ زیر فریزری بنا به سفارش مشتری تولید می شود.
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ در ابعاد استاندارد ۶ بن ماری ۱/۳ با طول
به روز رسانی: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۴۸