فروش دیگ بخار 3 تن ساخت ماشین سازی اراک، فشار کاری 10 بار (اتمسفر) سال ساخت 1387، کوره آبی ( Wet Back ) اورهال شده ، در حد نو و آماده تست، مشعل ایران کاوه دوگانه سوز ( گاز و گازوییل ) با خط گاز به ظرفیت سه میلیون کیلو کالری در ساعت به همراه پله کامل جهت سهولت کار اپراتور و شیرآلات همراه با لول کنترل و سنسور اگزوز، تابلو فرمان هوشمند فول اتوماتیک همراه با کلیه قطعات شامل کنتاکتورها و بی متال و کلیدهای مربوطه.
majid.eisa1341@gmail.com
iranboiler.karimian@gmail.com
حمید کریمیان 09123486647
مجید کریمیان 09123267056
کارگاه و کارخانه 65585128 الی 30
FAX 02165585127
تهران - کیلومتر 2 جاده ملارد به اشتهارد - چهاراه قپچاق – خیابان دوم شرقی – جنب کارخانه شیبارو.
براي مشاوره رايگان با ما تماس بگیرید
با انتخاب مشاورین کاردان در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید
فروش دیگ بخار 3 تن ساخت ماشین سازی اراک
قیمت:
70,000,000 تومان
تاریخ به روزرسانی:
یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۵
اطلاعات تماس
نام / شرکت: مچید کریمیان
ایمیل:
تلفن: 09123267056
شهر:
تهران
آدرس: کیلومتر 2 جاده ملارد به اشتهارد - چهاراه قپچاق – خیابان دوم شرقی
اشتراک گذاری
لینک به این آگهی
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید.
سایت آگهی 360، هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه
راهنمای معامله امن،
آسودهتر معامله کنید.
جدیدترین آگهیهای
صنعت،
لوازم صنعتی
تجهیزات استیل پخت
/
بوشهر
/
09902500039
میز کار استیل چرخدار
میزکار استیل چرخ دار صنعتی
قبل از هر چیزی باید دانست که میز کار استیل چرخدار جزء تجهیزات آماده سازی آشپزخانه های صنعتی رستوران – فست فود – کافی شاپ – قصابی – قنادی و … مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین میزکار استیل چرخ دار در ابعاد مختلفی تولید می شود.
ابعاد استاندارد میز استیل آشپزخانه صنعتی طول ۱ متر – ۱۲۰ – ۱۵۰ – ۱۹۰ سانت و عرض ۶۵ – ارتفاع ۹۰ می باشد.
ابعاد میز
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
فارس
/
09902500039
فر اغذیه چهار کاره بدون کابین
فر ساندویچی فست فود
اجاق اغذیه فروشی چهار کاره بدون کابین در فست فود ها و ساندویچی ها جهت آماده سازی غذاهای فست فود مورد استفاده قرار میگیرد. فر چهار کاره دارای گریل ذغالی – صفحه تخت چدنی – سرخ کن و یک عدد شعله پلوپزی می باشد.
فر ساندویچی ترکیبی در ابعاد و در اندازه های مختلف براساس سفارش مشتری طراحی و تولید می شود.
اجاق ساندویچی چهار کاره بدون کابین به منظو
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
مرکزی
/
09902500039
ترولی آبچکان صنعتی در آشپزخانه رستوران و فست فود مورد استفاده قرار میگیرد.
زیرا در آشپزخانه صنعتی بعد از شستن ظروف جهت آبگیری داخل ترولی قرار میگیرد.
ترالی آبچکان چرخ دار صنعتی به صورت سه طبقه و چهار طبقه ساخته می شود .
طبقات آن به صورت سبد آبچکان می باشد و دارای چرخ برای جابه جایی می باشد.
جنس ترولی صنعتی از پروفیل استیل و طبقات آن از سبد استیل و یا آهن آبکاری شده می باشد.
شرکت است
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
زنجان
/
09902500039
تنور گلی چرخدار گازی با روکش استیل
تنور نان کبابی و رستوران جزء تجهیزات پخت نان تافتون یا نان محلی در کبابی ها و رستوران های نان داغ کباب داغ مورد استفاده قرار می گیرد.تنور گلی سیار
تنور گلی سیار در کبابی ها برای ارائه نان داغ به مشتری استفاده می شود.که به صورت متحرک می باشد.
تنور گلی گازی دارای چرخ بوده تا در صورت لزوم قابل جابه جایی باشد.
تنور نان داغ کباب داغ جنس داخل از گل و رویه ا
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
خوزستان
/
09902500039
دستگاه پوست کن ایستاده صنعتی
پوست گیر ایستاده سیب زمینی
دستگاه پوست کن ایستاده صنعتی -دستگاه پوست کن صنعتی – جزء تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی رستوران-فست فود-تالار می باشد.
همچنین پوست کن سیب زمینی و پیاز که قابلیت پوست گیری پیاز – پوست گیری سیب زمینی – پوست گیری هویج و گردو را نیز دارد.
مشخصات فنی و مدل های دستگاه پوست کن
پوست کن سیب زمینی ایستاده تسمه ایی با موتور ۱ اسب
بناب
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
گیلان
/
09902500039
تاپینگ ساده سلف سرویس
میز استیل لگن دار جزء تجهیزات آماده سازی آشپزخانه های صنعتی رستوران – فست فود – کافی شاپ – قصابی – قنادی و … مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین میز استیل لگن دار در ابعاد مختلفی تولید می شود. ابعاد استاندارد تاپینگ ساده طول ۱ متر – ۱۲۰ – ۱۵۰ – ۱۹۰ سانت و عرض ۶۵ – ارتفاع ۹۰ می باشد.
زیرا لگن های تاپینگ ساده به صورت استاندارد ۶ – ۸ – ۱۰ لگن می باشد این تعداد براساس سفار
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
زنجان
/
09902500039
اجاق ترکیبی فست فود
در فست فود ها ، ساندویچی ها و فلافلی ها از فرساندویچی دو سنگ بزرگ به منظور پخت انواع همبرگر ، لقمه ، گریل گوشت و سرخ کردن انواع مواد غذای از قبیل سیب زمینی ، فلافل و سمبوسه و پخت پیتزا استفاده می شود.
جنس استفاده شده برای فر ساندویچ دو سنگ از ورق استیل نوع نگیر و بگیر با ضخامت بالا به منظور مقاومت در برابر آب و پوسیدگی در برابر گرمای بالای فر ساخته می شود.
شاسی کشی د
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
استیل پخت
/
ایلام
/
09902500039
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ
یخچال تاپینگ شش لگن فست فود
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ برای سرد نگه داشتن سالاد و مواد غذایی در داخل لگن های قرار داده شده در رویه تاپینگ مورد استفاده قرار می گیرد .
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ یا سالاد بار که به صورت تاپینگ زیر یخچالی و تاپینگ زیر فریزری بنا به سفارش مشتری تولید می شود.
تاپینگ ۶ لگن پیتزا و ساندویچ در ابعاد استاندارد ۶ بن ماری ۱/۳ با طول
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
هرمزگان
/
09902500039
سرخ کن تک لگن صنعتی
اجاق سرخ کن صنعتی رومیزی و ایستاده
سرخ کن تک لگن صنعتی رومیزی و ایستاده جهت سرخ کردن سیب زمینی ، فلافل ، پیاز ، مرغ ، سمبوسه و … در رستوران ، فست فود ،کافی شاپ و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
سرخکن تک لگنه دارای یک عدد لگن بن ماری استیل در ابعاد ۵۵*۳۳-۲۶*۳۳-۱۷*۳۳ می باشد.
همچنین سرخکن به دو صورت رومیزی و ایستاده ساخته می شود.
سرخکن صنعتی رومیزی با لگن ۲۶*۳۳ اب
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱
تجهیزات استیل پخت
/
اصفهان
/
09902500039
دستگاه سرخ کن صنعتی
سرخ کن گازی آشپزخانه صنعتی
سرخ کن وسیله است در تمام آشپزخانه های صنعتی به منظور سرخ کن کردن سیب زمینی ، پیاز و انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد .
دستگاه سرخ کن صنعتی برای سرخ کن کردن سیب زمینی و پیاز ، فلافل و سمبوسه و دیگر مواد غذایی در آشپزخانه های صنعتی رستوران ها ، فست فود و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین سرخکن صنعتی به صورت اتومات تک لگنه و دو
به روز رسانی: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۱