آگهی ویژه

تابلو برق فشار ضعیف MDP

تابلو برق فشار ضعیف ثابت MDP

تابلوهای برق محفظه ای است که از آن برای نصب تجهیزات قطع و وصل، حفاظتی، کنترلی و اندازه گیری استفاده میشود.
معمولا برای توزیع برق فشار ضعیف در تاسیسات، از تابلوهای برق فشار ضعیف استفاده می کنند.

تاسیسات برقی بناهای ذکر شده زیر نیازمند استفاده از تابلو برق توزیع میباشند:

ساختمانهای مسکونی
ساختمانهای تجاری
ساختمانهای اداری
ساختمانهای درمانی
ساختمانهای آموزشی
ساختمانهای عمومی
ساختمانهای صنعتی
پارکهای تفریحی
کارگاههای ساختمانی
ساختمانهای کشاورزی
ساختمانهای دامداری

نکته قابل توجه در ساخت تابلو برق به خصوص در مکانهایی که افراد غیر متخصص در آن رفت و آمد میکنند نصب شده باشد، نباید هیچ یک از قسمت های برقدار آن در دسترس یا قابل لمس باشد. به عبارت دیگر روی تمام قسمت های برقدار تابلو یک صفحه عایق قرار میگیرد و تنها قسمتی از تجهیزات در دسترس هستند که نیاز به قطع و وصل شدن عمومی دارند. این صفحات از دسترسی افراد غیر متخصص به ترمینال های تابلو جلوگیری میکند.
تجهیزات مهم در تابلو برق فشار ضعیف ثابت، کلیدهای اتوماتیک کامپکت یا کلیدهای هوایی می باشند.
کلید اتوماتيک کمپکت:  (Moulded  Case Circuit Breaker (MCCB

کلیدهای اتوماتیک ترمومگنتیک دارای رله های مگنتیک و حرارتی می باشند، که این رله ها عمل قطع مدار را در زمان اضافه جریان انجام میدهد. و رله حرارتی عمل قطع مدار را در زمان اضافه بار بر عهده دارد.

در کلیدهای اتوماتیک الکترونیکی، اضافه بار و اضافه جریان توسط مدارهای الکترونیکی کنترل شده و فرمان قطع کلید به رهاساز داده می شود.

کلیدهای اتوماتیک کامپکت دارای جریان نامی 16 آمپر تا 1600 آمپر می باشند، اما اين کليدها حداکثر تا 3200 آمپر ساخته می شوند. ابعاد اين کليدها با افزايش جريان نامی بزرگ می شود، که در طراحی تابلوبرق بسیار حائز اهمیت می باشد.

 تجهیهيزات جانبی قابل نصب برروی كليد های اتوماتیک:

- موتور الكتريكی: به منظور شارژ (وصل ) يا دشارژ (قطع) از راه دور كليدهای اتوماتيك از موتور الكتريكی استفاده مي شود.

- رله شنت تريپ (Shunt Trip): اين رله هنگامی كه ولتاژ تغذيه اش مقداری بين 70 تا 110 درصد ولتاژ نامي گردد فرمان قطع كليد را صادر می كند يا می توان به كمك كنتاكت كمكی عمل اين رله را براي مقاصد ديگر مانيتور نمود. اين رله ها در كليد هاي كمپكت در دو تيپ كلی براي ولتاژ DCو ACساخته شده اند.

- رله افت ولتاژ (Under Voltage): اين رله هنگامی كه ولتاژ تغذيه اش كوچكتر يا مساوي 70%   ولتاژ نامي گردد فرمان قطع كليد را صادر می كند . اين رله همچنين از وصل كليد در هنگام پايين بودن ولتاژ جلو گيري مي كند.

رله های افت ولتاژ در دو نوع uvr و uvrd ساخته شده اند و تفاوت آنها در زمان قطع مي باشد. uvr به محض افت ولتاژ از حد معين فرمان قطع را صادر مي كند ولی uvrd همين عمل را بعد از يك تاخير زمانی انجام می دهد.

- كنتاكت های كمكی (AS on/off switch): كنتاكت های كمكی همزمان با پلهای اصلی كليد عمل می كنند و همواره وضعيت قطع يا وصل كليد را در پايانه های خود نمايش می دهند.

5- كنتاكت های كمكی (BA): كنتاكت های خطا در هنگام وقوع يك اضافه بار يا يك اتصال كوتاه عمل كرده و آن را در پايانه های خود منعكس می نمايند.

6- واحد محدود كننده جريان (Limiter Unit): از اين واحد به منظور بالا بردن قدرت قطع كليدهای كمپكت استفاده می شود.

7- كشويی (Plug-in): از اين تجهيز جهت كشويی كردن كليد های MCCB استفاده می شود.

توزیع برق فشار ضعیف توسط تابلوهای برق متفاوتی انجام میشود. در ساختمانهای مسکونی یا ساختمان های صنعتی، برق مورد نیاز هر قسمت بایستی توسط تابلو برق مختص به آن واحد توزیع گردد. طراحی و ساخت تابلو برق توزیع با توجه به نحوه کاربری آن واحد انجام میشود. که اکثر لوازم مورد استفاده در تابلو برق توزیع، کلیدهای اتوماتیک یا کلیدهای مینیاتوری هستند، حال برای سهولت کاربری اپراتور از تجهیزات جانبی دیگری هم استفاده میشود. از جمله کلید گردان یا کلید سلکتوری که روی درب تابلو برق نصب میشود تا استفاده از تابلو برق را راحت تر کند.
 ساختمانهایی که برق ورودی به مصرف کننده ها باید دارای کمترین نوسان ممکن باشد پیشنهاد میشود که از استابیلایزرها استفاده کرد.

گروه مهندسی رعد کنترل قدرت، امکان ساخت تابلو برق توزیع را با تثبیت کننده ولتاژ یا همان استابیلایزر داراست.

علاوه بر اين،‌ استابيلايزر دقت عمل دستگاه‌های مصرفی را بطور قابل ملاحظه‌ای بالا برده و در نتيجه باعث طولانی شدن عمر و صحت عمل آنها گرديده و از هزينه‌های تعميراتی و اتلاف وقت جلوگيری بعمل می آورد. 

دستگاه استابيلايزر به صورتی طراحی و ساخته شده است كه حتی در تغييرات سريع برق شهر ولتاژ خروجی را روی 220VAC برای هر فاز تنظيم و تثبيت می كند.  

 

 از ويژگی های منحصر بفرد استابیلایزر مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:

دستگاه مجهز به مدار تثبیت ولتاژ بوده، بطوریکه افت یا افزایش برق را به صورت اتوماتیک تشخیص داده و پس از تثبیت آن، ولتاژ مناسب را در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد.

مجهز به سيستم محافظ می باشد بطوريكه اگر ولتاژ خروجی هر یک از فازها نسبت به نول بیش از 240VAC یا کمتر از 190VAC گردد، خروجی استابيلايزر را قطع كرده و از دستگاه‌های مصرفی در مقابل ولتاژ برق غير مجاز حفاظت می نمايد و در صورت عادی شدن ولتاژ، بطور اتوماتيك برق خروجی را وصل می‌كند.

مجهز به فيلتری است كه نويز موجود در برق شهر را كه باعث اختلال در عملكرد دستگاه‌های دقيق و حساس می‌شود حذف كرده و برقی عاری از هر گونه پارازيت جهت استفاده دستگاه‌های مصرفی در خروجي ايجاد مي‌نمايد.

دارای مدار تاخير مي‌باشد تا در صورت قطع و وصل برق، پس از رفع شدن نوسانات برق شهر، ولتاژ مناسب را در اختيار مصرف‌كننده قرار دهد.

مجهز به آلارم صوتی است كه هر گاه بار مصرفی دستگاه بيش حد مجاز در هر فاز شود به صدا درآمده و هشدار مي‌دهد. در اين حالت براي قطع شدن آلارم صوتی، بايد بار مصرفی را كاهش دهيد.

دارای مدار تشخیص توالی فاز ورودی می‌باشد. به گونه‌ای که اگر توالی فاز در برق ورودی رعایت نشده باشد، برق خروجی وصل نخواهد شد.

در صورتی که مصرف‌کننده لامپ باشد، تثبیت ولتاژ در هنگام نوسان برق شهر به صورت کم نور یا پر نور شدن لامپ می‌باشد.

قابلیت های ویژه استابیلایزر:

تقویت و تثبیت نوسانات و ضعف ولتاژ برق شهر

مجهز به هشداردهنده صوتی جهت اعلام اضافه بار

مجهز به مدار تاخیر جهت حفاظت از دستگاه‌های مصرفی هنگام قطع و وصل برق شهر

مجهز به سیستم حفاظت در مقابل بروز ولتاژ برق غیر استاندارد در هر یک از فازها

مجهز به سیستم حفاظت در مقابل ولتاژ ورودی و خروجی خارج از محدوده‌ی مجاز
مجهز به فیلتر جهت حفاظت ازدستگاه‌های مصرفی درمقابل نویزهاواختلالات برق شهر

تاریخ به روزرسانی: یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۵۹
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. سایت آگهی 360، هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه راهنمای معامله امن، آسوده‌تر معامله کنید.
جدیدترین آگهی‌های صنعت، برق صنعتی
آگهی‌های ویژه ستاره دار
جدیدترین آگهی‌ها