آگهی ویژه

فروش ویژه اسید آزکوربیک ویتامین ث

شرکت میلان فرایند وارد کننده و تامین کننده مواد اولیه صنایع غذایی دارویی بهداشتی

ویتامین ث vitamin C یا ال-آسکوربات یا اسکوربیک اسید

ویتامین ث - اسید آزکوربیک زیبو فاین 99.9%

در بسته های 25 کیلویی موجود در شور آباد

کاربرد اسید آسکوربیک در روغن و چربیها

- خاصیت آنتی اکسیدانی

- اسید اسکوربیک علاوه بر کمک به توکوفرول در غیر فعال کردن رادیکال های آزاد تشکیل شده در اثر اکسیداسیون، خود نیز می تواند مستقیماً چنین کاری را انجام دهد.

- از استر اسیدهای چرب اسید اسکوربیک مثل استر اسید پالمتیک برای حفاظت روغن ها استفاده می شود.



کاربرد اسید آسکوربیک در سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده

- اسید آسکوربیک در سوسیس، کالباس و گوشتهای فرایند شده و همچنین در فرآورده های حاوی نیترات و نیتریت باعث تثبیت رنگ می شود و از تشکیل ماده ی سرطانزای نیتروزآمین جلوگیری می کند.



کاربرد اسید آسکوربیک در نان

- اسید آسکوربیک با افزایش قدرت خمیر سبب بهبودساختار خمیرو حجم نهایی نان حاصل می گردند.

- با ایجاد باندهای دی سولفیدی سبب افزایش قدرت گلوتن می شود.

- استفاده ازاسید اسکوربیک سبب افزایش حجم نان در هنگام پخت می گردد.

- به عنوان ترکیبی از بهبود دهنده های نان به کار می رود.

Www.milanfarayand.com
Info@milanfarayand.com
@MilanfarayandCo

جهت تامین مواد اولیه و مشاوره در صنعت غذا با تلفن های دفتر تهران تماس حاصل فرمایید :
021-86043622
021-88541680
021-88170831

milanfarayand.co@gmail.com

تاریخ به روزرسانی: سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۲۸
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، اطمینان حاصل نمایید. سایت آگهی 360، هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه راهنمای معامله امن، آسوده‌تر معامله کنید.
جدیدترین آگهی‌های صنعت، مواد شیمیایی
جدیدترین آگهی‌ها